Štika na červeném víně
65 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 5gramůTymián čerstvý
- 1kusBobkový list
- 1lžičkaSůl
- 300mililitrůVíno červené
- 600gramůBrambory vařené
- 20gramůCeler - nať
- 1000gramůŠtika obecná
- 2stroužkyČesnek
- 15gramůPetržel kudrnka
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
231 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
1 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Rybu očistíme, nařízneme a vložíme do pekáčku. Cibuli nakrájíme nadrobno, petželku s tymiánem posekáme, celerovou nať pokrájíme najemno, česnek prolisujeme. Rybu posypeme bylinkami a česnekem, přidáme bobkový list, osolíme, opepříme a podlijeme červeným vínem.
- 2Pečeme při střední teplotě 45 minut. Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.