Štika na víně s houbami

45 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
601 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
41 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Štiku očistíme, naporcujeme, osolíme a opepříme. Houby očistíme a nakrájíme na plátky, cibuli nakrájíme nadrobno, petrželovou nať nasekáme najemno a smícháme s moukou.
  • 2
    Porce ryby obalíme v mouce s petrželovou natí, z obou stran osmažíme na másle, zalijeme vínem a pod poklicí dusíme v předehřáté troubě, až je ryba téměř měkká.
  • 3
    Na pánvi zpěníme na oleji cibuli s houbami, podusíme a přidáme ke štice. Směs přelijeme smetanou a ještě zhruba 5 minut dusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.