Štika s křenovou omáčkou

75 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
359 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
22 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
848 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné porce štiky povaříme v osolené vodě s kořením a s oloupanou, na kolečka nakrájenou cibulí.
  • 2
    Zpola uvařenou štiku vyjmeme,do vývaru přidáme jíšku připravenou z másla a mouky. Mírně okyselíme, přisolíme a vaříme 30 minut. Krátce před dovařením přidáme nastrouhaný křen a vložíme porce štiky, povaříme ještě 5 minut.
  • 3
    Podáváme s vařenými petrželkovými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.