Štika v bramboráku

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
402 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
35 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
160 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené porce štiky pokapeme citronovou šťávou a necháme asi 30 minut odležet. Oloupané brambory jemně nastrouháme a v míse smícháme s vejcem, majoránkou, prolisovaným česnekem, mlékem, hrubou moukou a solí. Vypracujeme husté těsto. Porce štiky nakrájíme na stejné kousky, osolíme, obalíme v hladké mouce a bramborákovém těstu. Smažíme po obou stranách na pánvi na rozehřátém oleji. Můžeme podávat se zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.