Štika ve vlastním vývaru
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 30gramůKarotka
- 1kusBobkový list
- 5gramůTymián čerstvý
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 150mililitrůOmáčka rybí
- 800gramůŠtika obecná
- 2stroužkyČesnek
- 15gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
88 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
1 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
693 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do hrnce vlijeme vodu, víno a vložíme naporcovanou štiku. Přisypeme posekanou petrželku, pokrájenou cibuli, karotku, bobkový list, prolisovaný česnek a tymián. Osolíme a opepříme. Přivedeme k varu a vaříme 30 minut.
- 2Scedíme a štiku podáváme s rybí omáčkou. Vývar použijeme na polévku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.