Stočené řezy z úhoře

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
587 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
53 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
151 mg
Cukr
317 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykuchaného úhoře omyjeme, zbavíme ploutví a nakrájíme na 4 stejné díly. Maso osolíme, opepříme, zakapeme částí citronové šťávy a necháme asi 2 hodiny odležet.
  • 2
    Pekáček vymastíme máslem, vysypeme strouhankou a urovnáme do něj svinuté dílky úhoře - maso stočíme a upevníme špejlí.
  • 3
    Úhoře pečeme ve středně vyhřáté troubě 15-20 minut doměkka. Během pečení porce občas pokapeme zbylou citronovou šťávou.
  • 4
    Po vychladnutí podáváme s čerstvým chlebem a majonézou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.