Šťovíková omáčka s lososem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
19 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
481 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 210 °C. Z kotlet vykrojíme páteřní kost, maso omyjeme a osušíme. Zapékací mísu vymažeme kouskem másla a rozložíme do ní kotlety. Citronovou šťávu smícháme s 1 lžící vody, olejem, se solí a s pepřem a směsí přelijeme rybí maso. Zapékáme v horké troubě 5-6 minut. Omyjeme šťovík, otrháme lístky a nasekáme je nahrubo. Zakysanou smetanu, šťovík, víno a výpek z masa povaříme a omáčku rozmixujeme.
  • 2
    Nejlepší přílohou jsou nové brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.