Štrúdl pro labužníky

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
822 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
51 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozdělíme na půlku listové těsto.
  • 2
    Každou rozválíme na placku, osolíme a poklademe plátky šunky.
  • 3
    Nakrájenou cibuli rozložíme na šunku.
  • 4
    Posypeme bazalkou a oreganem, a poklademe kyselým zelím.
  • 5
    Plátkový sýr nakrájíme na proužky a vytvoříme mřížku.
  • 6
    Zakapeme kečupem.
  • 7
    Okraje pomažeme rozšlehaným vejcem, zavineme a kraje pevně přimáčkneme.
  • 8
    Celý štrúdl potřeme vajíčkem a posypeme kmínem a sezamem.
  • 9
    Propíchneme vidličkou na více místech. Pečeme v silně vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.