Studená pivní polévka
15 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 250mililitrůZakysaná smetana
- 1lžíceHořčice dijonská
- 2špetkyPepř černý mletý
- 100gramůŠalotka
- 150gramůOkurka salátová
- 300gramůHovězí maso vařené
- 5litrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 3lžícePetržel - nať
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
7Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
437 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
15 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
202 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do mísy propasírujeme vařená vejce, přidáme sůl, pepř, jemně nakrájené vařené hovězí maso, na kostičky nakrájenou oloupanou okurku, drobně posekané šalotky a petrželové nati. Vmícháme smetanu, hořčici a pod fólií necháme vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.