Studená polévka s jarní cibulkou

20 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
257 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
15 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
789 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Studené mléko rozkvedláme s octem a solí. Podle chuti osladíme a přidáme hořčici. Do ochuceného mléka vmícháme oloupanou, nahrubo nastrouhanou okurku a očištěnou, jemně nakrájenou cibulku i s natí.
  • 2
    Natvrdo uvařená vejce rozdělíme do talířů, zalijeme studenou polévkou a podáváme.
  • 3
    Vhodnou přilohou je čerstvý chléb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.