Studená polévka tzatziki

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
137 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
7 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
1 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vodu rozmixujeme s jogurtem, čtvrtinou semen zbavené a na kostičky nakrájené okurky, se čtyřmi nahrubo nasekanými stroužky česneku, olejem, octem,sušenou mátou, solí a pepřem.
  • 2
    Nalijeme do mísy a přidáme zbytek nakrájené okurky a necháme vychladit.
  • 3
    Na talíři zdobíme na kolečka nakrájenou jarní cibulkou a lístky čerstvé máty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.