Studená polévka z červené řepy se smetanou

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
152 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
2 g
Cukr
24 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou řepu uvaříme v hrnci ve vodě, do které dáme ocet a cukr. Měkkou řepu scedíme, vychladlou oloupeme, nakrájíme na malé kostky, vysypeme do hrnce, kam přidáme oloupaný a pokrájený česnek a na kostky nakrájenou mandarinku, pomerančovou a jablečnou šťávu, nasekanou cibuli, 1 lžičku medu, podle chuti pepř a vše v mixéru rozmixujeme do hladké hmoty, kterou udržujeme v ledničce. Polévku
  • 2
    podáváme chlazenou s 1 lžící smetany.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.