Studená rajčata plněná cibulí

40 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
103 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
7 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou cibuli nakrájíme na tenké plátky, osolíme a zvolna dusíme na 2 lžících oleje.
  • 2
    Po chvíli přilijeme trochu vody, ještě podusíme, odstavíme z ohně a necháme vychladnout.
  • 3
    Omytá rajčata rozkrojíme vodorovně na poloviny a vnitřky vydlabeme. Získáme tak 8 mističek, které uvnitř osolíme a naplníme je dušenou cibulí. Povrch zarovnáme a ozdobíme kapary, olivami a snítkou petrželky. Pokapeme zbylým olejem a dobře vychladíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.