Studená zeleninová polévka s červenou řepou

30 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
340 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
25 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou řepu scedíme, nakrájíme na kostičky, mrkev nastrouháme nahrubo, salátovou okurku nakrájíme na malé hranolky, kopr posekáme.
  • 2
    Vařené brambory nasypeme do mísy a trochu je rozmačkáme vidličkou, přidáme hořčici, posekanou cibulovou nať, sůl, pepř, cukr a promícháme. Přidáme smetanu, vodu, ocet a znovu promícháme. Nakonec přisypeme červenou řepu, okurku, mrkev, kopr a opět promícháme.
  • 3
    Polévku podáváme dobře vychlazenou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.