Studené řezy z makrely v remuládě

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
620 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
55 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Makrely uvaříme ve slané vodě s octem a necháme vychladnout ve vývaru.
  • 2
    Mezitím připravíme remuládovou omáčku: najemno nasekáme okurky, kerblík, estragon, smícháme s majonézou, hořčicí a ušlehanou šlehačkou.
  • 3
    Studené ryby scedíme, vyjmeme z nich kosti a rozebereme je na filety.
  • 4
    Podáváme přelité remuládovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.