Studené řezy z makrely v remuládě
90 min.
Ingredience
- 200gramůMajonéza
- 1lžíceHořčice
- 2kusyOkurky
- 2lžíceKerblík
- 2lžíceEstragon
- 3lžíceSmetana 33% (šlehačka)
- 1lžičkaSůl
- 800gramůMakrela obecná
- 3lžíceOcet vinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
620 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
55 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Makrely uvaříme ve slané vodě s octem a necháme vychladnout ve vývaru.
- 2Mezitím připravíme remuládovou omáčku: najemno nasekáme okurky, kerblík, estragon, smícháme s majonézou, hořčicí a ušlehanou šlehačkou.
- 3Studené ryby scedíme, vyjmeme z nich kosti a rozebereme je na filety.
- 4Podáváme přelité remuládovou omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.