Studené thajské nudle
35 min.
Ingredience
- 350gramůTěstoviny Fettuccine
- 60gramůMrkev kořen
- 200gramůBrokolice
- 60gramůPaprika červená
- 3lžíceChilli omáčka
- 2lžíceMed včelí
- 20mililitrůOmáčka rybí
- 80gramůCibulka jarní
- 2lžičkySezam - semena
- 5gramůSůl
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
273 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
4 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Potom je dáme do mísy a necháme vychladnout.
- 2Na nudličky nakrájenou mrkev, růžičky brokolice a proužky papriky povaříme asi 30 sekund, vyjmeme a dáme do ledové vody. Jakmile zelenina vychladne, scedíme ji, přidáme k těstovinám, podle chuti přisolíme a promícháme.
- 3Sladkou chilli omáčku, med a rybí omáčku důkladně rozšleháme. Směsí pak pokapeme salát, dobře ho promícháme a upravíme na talíře. Zdobíme jarními cibulkami a posypeme sezamovými semínky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.