Studený rýžový nákyp se sýrem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
545 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
22 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
1 g
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propláchnutou rýži uvaříme v osoleném mléce na hustou kaši. Odstavíme z ohně a vmícháme nastrouhaný sýr, na kostičky nakrájenou šunku, opepříme a osolíme. Vše dobře promícháme.
  • 2
    Směs urovnáme do nákypové formy (nebo do pekáčku) vymaštěné máslem a dáme do chladničky.
  • 3
    Před podáváním nákyp vyklopíme na mísu. Podáváme s hlávkovým salátem s citronovo-meruňkovou zálivkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.