Studený zeleninový salát s paprikou

10 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
89 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
1 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Všechnu zeleninu očistíme a nakrájíme na menší dílky.
  • 2
    V míse smícháme jogurt, pepř, sůl, petrželku a pažitku.
  • 3
    Nakrájenou zeleninu smícháme spolu s připravenou směsí.
  • 4
    Salát vložíme na 1 hodinu do chladničky a můžeme servírovat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 18. 3. 2016
Studený zeleninový salát s paprikou
Výborný salát ke grilovanému masu. Pokud nemám červenou papriku, použiji bílou, která je pálivější a dodá salátu říz:-) Zeleninu krájím za pomoci kutru, je krásně nasekaná na malé části:-) Podávat vychlazené je nejlepší.