Succotash s červenými fazolemi

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
11 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
13 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou cibuli oloupeme a najemno nakrájíme. Papriku omyjeme, očistíme, zbavíme semen a nakrájíme na proužky.
  • 2
    Na velké pánvi rozpálíme husí sádlo a zeleninu na něm podusíme.
  • 3
    Brambory očistíme, omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kostky. Přidáme k zelenině a zalijeme 250 ml vody, na mírném ohni vaříme asi 15 minut.
  • 4
    Fazole scedíme, také přimícháme k zelenině a vaříme dalších 15 minut. Nakonec přimícháme okapaný hrášek, na polovinu překrojená rajčata z konzervy, špetku cukru, osolíme, opepříme a promícháme.
  • 5
    Ihned poté servírujeme a podáváme jako přílohu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.