Succotash s červenými fazolemi
55 min.
Ingredience
- 2kusyCibule červená
- 1kusPaprika zelená
- 2lžíceHusí sádlo
- 2kusyBrambory
- 400gramůFazole červené sterilované
- 400gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 800gramůRajčata loupaná (konzervovaná)
- 1lžičkaCukr krupice
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
11 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
13 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Červenou cibuli oloupeme a najemno nakrájíme. Papriku omyjeme, očistíme, zbavíme semen a nakrájíme na proužky.
- 2Na velké pánvi rozpálíme husí sádlo a zeleninu na něm podusíme.
- 3Brambory očistíme, omyjeme, oloupeme a nakrájíme na kostky. Přidáme k zelenině a zalijeme 250 ml vody, na mírném ohni vaříme asi 15 minut.
- 4Fazole scedíme, také přimícháme k zelenině a vaříme dalších 15 minut. Nakonec přimícháme okapaný hrášek, na polovinu překrojená rajčata z konzervy, špetku cukru, osolíme, opepříme a promícháme.
- 5Ihned poté servírujeme a podáváme jako přílohu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.