Sugo z mletého masa

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
630 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
50 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
6 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté maso rychle opékáme v kastrole na oleji a během opékání je stále dělíme vidličkou, aby vznikly kousky velikosti hrášku.
  • 2
    Přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a opékáme asi 2 minuty. Potom přidáme oloupaný, nastrouhaný česnek, mletou papriku, sůl, pepř a špetku cukru. Nakonec vložíme spařená, oloupaná rajčata, okořeníme tymiánem a dusíme za občasného zamíchání asi 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.