Sumeček s broskvemi
45 min.
Ingredience
- 600gramůPangasius - filety
- 1lžičkaSůl
- 4lžíceSherry brandy
- 4kusyVaječný žloutek slepičí
- 30gramůMandle
- 400gramůKompot broskvový
- 1kusVejce slepičí
- 60gramůSýr Ementál (Primátor)
- 80gramůŠunka dušená
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
- 1,5decilitryOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
783 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
57 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
2 g
Cukr
571 mg
Postup přípravy
- 1Omyté porce sumečka osolíme, opepříme a na každou položíme plátek šunky, ementálu a čtvrtku vařeného vejce. Přeložíme, sepneme jehlou a svrchu ještě osolíme a opepříme. Porce zprudka opečeme na oleji.
- 2Opečené kapsičky necháme na teplém místě. Do každé zapícháme na nudličky nakrájené pražené loupané mandle.
- 3Podáváme s broskví, do jejíhož důlku po pecce dáme syrový žloutek, mírně osolený a pokapaný sherry.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.