Sumeček s broskvemi

45 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
783 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
57 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
2 g
Cukr
571 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce sumečka osolíme, opepříme a na každou položíme plátek šunky, ementálu a čtvrtku vařeného vejce. Přeložíme, sepneme jehlou a svrchu ještě osolíme a opepříme. Porce zprudka opečeme na oleji.
  • 2
    Opečené kapsičky necháme na teplém místě. Do každé zapícháme na nudličky nakrájené pražené loupané mandle.
  • 3
    Podáváme s broskví, do jejíhož důlku po pecce dáme syrový žloutek, mírně osolený a pokapaný sherry.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.