Šunka po burgundsku

60 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
364 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
21 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
24 mg
Cukr
362 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Silnější plátky šunky rozložíme do zapékací mísy, ve které ji budeme také podávat.
  • 2
    V kastrole na másle osmahneme dozlatova jemně nakrájené šalotky. Přilijeme víno, ocet a necháme vyvařit asi na 3 lžíce, zahustíme smetanou, přidáme rajčatový protlak, sůl, pepř, muškátový oříšek, žloutek a prolisujeme šunku. Vše dáme na 20 minut na mísu na mírný oheň, ale nevaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.