Sušená nasolená treska s hrachem
20 min.
Ingredience
- 800gramůTreska aljašská
- 250gramůHrách vařený
- 1kusČesnek
- 80mililitrůOlej olivový
- 5gramůPepř černý mletý
- 5gramůSůl
- 400mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
419 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
21 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Opláchnutou tresku pokrájíme na kusy, dáme do velké pánve se stroužkem česneku, zalijeme rybí maso studenou vodou a asi 10 minut povaříme.
- 2Před ukončením vaření přidáme hrách, aby se prohřál. Vše scedíme, dáme na servírovací mísu, přelijeme olejem, osolíme a pepříme. Hotový pokrm podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.