Sušená treska se smetanou

125 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
472 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
45 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
1 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sušenou tresku musíme před použitím máčet minimálně 2 dny ve studené vodě. Potom tresku očistíme, opláchneme a naklepeme paličkou na maso. Dáme ji vařit do slané vody a uvaříme doměkka.
  • 2
    Uvařenou tresku vyjmeme z vody, zbavíme velkých kostí a nakrájíme na menší kousky.
  • 3
    V zapékací misce nebo pekáči na oleji zpěníme očištěnou, drobně pokrájenou cibuli, položíme na ni kousky ryby, osolíme a opepříme podle chuti, posypeme strouhankou, zalijeme zakysanou smetanou a dáme do vyhřáté trouby zapéct.
  • 4
    Pečeme při 175°C do doby, až treska bude mít zlatohnědou kůrku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.