Sushi z plátků lososa

18 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
244 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
9 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
788 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filet z lososa bez kůže rozkrájíme na velmi tenké plátky, pokapeme citronovou šťávou a necháme 5 minut uležet. Plátky z lososa rozložíme na pracovní stůl, pokryjeme vrstvou rýže, pokapeme rýžovým octem, zavineme do válečků, okraj zpevníme Solamylem rozmíchaným s troškou vody, povrch osolíme a opepříme.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme lososové sushi a osmahneme ze všech stran. Poté vyjmeme, upravíme na talířky, povrch ozdobíme kaviárem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.