Suvlaki kebab
160 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 2lžíceOregano sušené
- 800gramůJehněčí kýta
- 20kusůBobkový list
- 125mililitrůOlej olivový
- 75mililitrůCitronová šťáva
- 6stroužkůČesnek
- 1špetkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
750 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
62 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Na kousky nakrájíme jehněčí kýtu a odstraníme tuk.
- 2Veškeré suroviny na marinádu smícháme, přidáme maso a 2 hodiny v lednici marinujeme.
- 3Cibuli oloupeme, rozřízneme na polovinu a rozdělíme na jednotlivé vrstvy.
- 4Na polovinu rozlomíme bobkový list.
- 5Maso, bobkový list a cibuli napícháme na jehly a 10 minut grilujeme na potřeném grilovacím roštu.
- 6Obracíme a potíráme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.