Švábský bramborový salát

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
402 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
22 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
8 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme, omyjeme a uvaříme. Slijeme, necháme trochu vychladnout, nakrájíme na plátky. Rozmícháme ocet, olej, sůl a pepř. Brambory zalijeme. Přilijeme horký masový vývar. Cibuli oloupeme, najemno nasekáme, přidáme k bramborám.
  • 2
    Salátovou okurku očistíme, omyjeme a podélně rozpůlíme. Lžící odstraníme semena, okurku nakrájíme na jemné plátky. Přidáme do mísy, vše protřepeme, ale nemícháme.
  • 3
    Salát přikryjeme a necháme nejméně 2 hodiny odležet při pokojové teplotě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.