Švábský králičí salát
45 min.
Ingredience
- 200gramůKráličí maso
- 100gramůSalám měkký
- 100gramůSýr Ementál (Primátor)
- 150gramůCeler bulvový
- 120gramůMrkev kořen
- 80gramůOkurky nakládané
- 150gramůMajonéza
- 20mililitrůOcet kvasný lihový
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 1lžičkaCukr krupice
- 30mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
430 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
32 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Celer a mrkev uvaříme v osolené vodě doměkka.
- 2Králičí maso nakrájíme na nudličky, osmažíme na oleji a necháme vychladnout.
- 3Mrkev, celer, sýr a okurku nakrájíme na kostičky. Majonézu dochutíme octem, cukrem pepřem a solí. Vše smícháme dohromady a dáme rozležet.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.