Sváteční bramborový salát
25 min.
Ingredience
- 1špetkaPepř černý mletý
- 3kusyOkurky nakládané
- 500gramůBrambory vařené ve slupce
- 80gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 100gramůŠunka parmská
- 5kusůVejce křepelčí
- 50gramůCeler bulvový
- 50gramůPetržel kořen
- 80gramůMrkev kořen
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 1kusCibule
- 1kusJablka
- 2lžíceMajonéza
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceHořčice Dijonská
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
286 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
10 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
10 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky.
- 2Vařená křepelčí vejce nakrájíme na čtvrtky.
- 3Oloupané jablko na kostičky, cibuli najemno, parmskou šunku na nudličky. Vařenou zeleninu a kyselé okurky nakrájíme na kostičky.
- 4Všechny suroviny smícháme, přidáme hrášek a dochutíme majonézou s hořčicí, citrónovou šťávou, solí a pepřem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.