Sváteční bramborový salát

25 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
286 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
10 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
10 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Vařená křepelčí vejce nakrájíme na čtvrtky.
  • 3
    Oloupané jablko na kostičky, cibuli najemno, parmskou šunku na nudličky. Vařenou zeleninu a kyselé okurky nakrájíme na kostičky.
  • 4
    Všechny suroviny smícháme, přidáme hrášek a dochutíme majonézou s hořčicí, citrónovou šťávou, solí a pepřem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.