Sváteční vývar s fazolkami

130 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
391 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
17 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Opláchnuté maso nakrájíme na kousky a uvaříme ve slané vodě.
  • 2
    Pěnu, která se vytvoří, odstraníme.
  • 3
    Oloupeme cibuli, mrkev, kořen petržele a očistíme fazolové lusky.
  • 4
    Cibuli a kořenovou zeleninu pokrájíme a fazole nakrájíme napůl.
  • 5
    K uvařenému masu přidáme zeleninu a povaříme.
  • 6
    Smícháme mouku s vodou a smetanou a přilijeme do polévky, jakmile bude vše uvařené.
  • 7
    Osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.