Švédské roštěnky

80 min.
Švédsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
518 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
41 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
833 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, okraje nařízneme. Maso osolíme, opepříme, vložíme na cibuli zpěněnou na slanině i sádle. Roštěnky po obou stranách osmahneme, zalijeme vodou, přidáme hořčici a kapary. Vše dusíme, až budou roštěnky měkké a tekutina odpařená.
  • 2
    Maso necháme osmahnout, poté je podlijeme kyselou smetanou s rozkvedlanou moukou. Omáčka má být pikantní, nakyslá.
  • 3
    Podáváme s houskovým knedlíkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.