Svěží jehněčí kotlety

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
430 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
26 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
2 g
Vápník
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso osolíme a položíme na grilovací rošt. Potřeme polovinou oleje a posypeme černým pepřem. Na každou kotletu položíme po 1 snítce rozmarýnu, máty a tymiánu.
  • 2
    Maso vložíme 10 cm pod horký gril a 4-6 minut ho grilujeme. Vyjmeme z grilu, sejmeme bylinky a kotlety obrátíme. Potřeme je zbylým olejem, znovu na ně položíme bylinky a grilujeme dalších 4-6 minut. Servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.