Svěží salát s uzeným lososem a treskou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
293 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
16 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
427 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filety omyjeme, očistíme, utěrkou osušíme, osolíme a zakápneme polovinou limetkovou šťávou. Na pánvi rozpálíme máslo a ryby na něm pár minut smažíme. Poté je vyjmeme, opepříme a odložíme stranou.
  • 2
    Ledový salát omyjeme a listy natrháme, rukolu omyjeme a také natrháme. Listy ledového salátu i rukolu vložíme do salátové mísy. Česnekový olej smícháme v misce s balsamicem, sherry, zbytkem limetkové šťávy a najemno nasekanou chilli papričkou. Dresink důkladně promícháme.
  • 3
    Osmažené rybí filety a uzeného lososa nakrájíme na menší plátky a vložíme do mísy k salátům, zalijeme připraveným dresinkem, osolíme, opepříme a důkladně promícháme. Poté ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.