Svíčková na chřestu a rajčatech

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
470 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
27 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso opláchneme studenou vodou, osušíme, nakrájíme na nudličky a pokapeme citrónovou šťávou. Cibuli nasekáme na drobno a očištěný chřest nakrájíme na kousky.
  • 2
    Rajčata nakrájíme na osminky, hrášek očistíme a opláchneme. Na prudkém ohni opečeme na oleji nudličky masa, které jsme poprášili moukou. Vysmahlou šťávu odložíme a na pánvi na másle necháme zesklovatět cibuli, do které vložíme hrášek s kousky chřestu a rajčat. Po třech minutách přilijeme orestovanou zeleninu, smetanu a víno. Směs ochutíme solí a pepřem.
  • 3
    Na závěr přidáme do směsi osmahnuté kousky hovězího masa a odloženou, vysmahlou šťávu. Vše promícháme a prohřejeme. Nakonec posypeme petrželkou a dochutíme. Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.