Svíčková se žampiony

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
478 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
19 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme v oleji máslo. Když začne pěnit, přidáme na nudličky nakrájené maso a 5 minut je dohněda smažíme. Opékat můžeme i po částech. Děrovanou naběračkou maso z vyjmeme.
  • 2
    Na pánev dáme rozčtvrcené šalotky a rozpůlené žampiony a 5 minut je smažíme, až změknou.
  • 3
    Do pánev vrátíme maso podle chuti osolíme a opepříme. Přidáme zakysanou smetanou a opatrně maso ohřejeme. Ozdobíme nasekanou petrželovou natí a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.