Svíčkové řezy s drůbežími játry

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
543 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
25 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Vápník
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na plátky, dlaní naklepeme, osolíme, opepříme a lehce poprášíme moukou. Játra nakrájíme na plátky, brokolici očistíme, rozebereme na růžičky, opláchneme a necháme okapat.
  • 2
    Brokolici vložíme do vroucí osolené vody (1/2 lžička soli), 5 minut povaříme, ihned slijeme, prolijeme studenou vodou a necháme okapat. Řízky zprudka osmažíme na másle (50 g) dozlatova. Na druhé pánvi opečeme plátky jater na zbylém másle, hotové osolíme a zakápneme worcesterskou omáčkou.
  • 3
    Řízky podáváme s játry a brokolicí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.