Svíčkové řezy s ovocem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
436 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
19 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
1 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí svíčkovou omyjeme a nakrájíme na dva silné plátky. Opepříme je a opékáme na pánvi na oleji asi 5 minut po každé straně. Maso vyjmeme, zabalíme do alobalu, udržujeme v teple.
  • 2
    Do výpeku vmícháme kari koření, zalijeme kokosovým mlékem a na mírném ohni omáčku povaříme asi 5 minut.
  • 3
    Z papaye vyjmeme semínka a necháme je stranou. Dužinu spolu s oloupaným ananasem nakrájíme na kostky.
  • 4
    Rozehřejeme máslo, necháme na něm zesklovatět nadrobno pokrájené cibulky. Přidáme ovoce a krátce osmahneme. Nakonec vmícháme omáčku.
  • 5
    Maso vyjmeme z alobalu, nakrájíme na plátky, obložíme připraveným ovocem a posypeme semínky papaye.
  • 6
    Podáváme s opečenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.