Švýcarská polévka se sýrem
50 min.
Ingredience
- 160gramůRajčata
- 80gramůZelenina kořenová
- 10gramůMáslo čerstvé
- 5gramůPetržel - nať
- 20gramůSýr Eidam cihla 40%
- 40gramůBrambory
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
106 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
7 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou a jemně nakrájenou zeleninu zalijeme vařící osolenou vodou a povaříme.
- 2Přidáme na kostičky nakrájené brambory a oloupaná, nakrájená rajčata. Nakonec polévku zjemníme kouskem másla a sekanou petrželkou.
- 3Na talíři posypeme každou porci nastrouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.