Švýcarská sýrová polévka
40 min.
Ingredience
- 1litrHovězí vývar základní
- 100gramůStrouhanka
- 1špetkaMuškátový oříšek
- 50gramůMáslo čerstvé
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 2kusyVejce slepičí
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
310 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
20 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
635 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Sýr nastrouháme, smícháme se strouhankou osmaženou na másle a zalijeme vývarem.
- 2Polévku povaříme, rozmícháme v ní vejce, okořeníme špetkou nastrouhaného muškátového oříšku, osolíme a opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.