Švýcarské chuťovky
25 min.

Ingredience
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4kusyVejce slepičí
- 1lžičkaHořčice
- 4kusyRohlíky bílé
- 50gramůSýr Ementál (Primátor)
- 100mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
581 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
46 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
447 mg
Postup přípravy
- 1Plátky rohlíků opečeme na oleji z obou stran dozlatova.
- 2Na pánvičce na másle připravíme míchaná vejce a po usmažení do nich vmícháme trochu hořčice.
- 3Na osmažené rohlíky naneseme hromádky míchaných vajec a posypeme je nastrouhaným ementálem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.