Švýcarské rösti se zeleninovým ragú

45 min.
Švýcarsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
627 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
48 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
10 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou mrkev, kedlubny a omytou cuketu nakrájíme na nudličky. Brambory oloupeme, nastrouháme, osolíme a opepříme.
  • 2
    Oloupanou, na plátky nakrájenou cibuli spolu se zeleninou podusíme na másle, osolíme a opepříme. Vmícháme zakysanou smetanu a necháme chvíli povařit.
  • 3
    Z brambor upečeme na oleji postupně 8 bramboráků - nejdříve pod pokličkou, potom ji odstraníme, bramborák obrátíme a upečeme dokřupava.
  • 4
    Upečené rösti rozdělíme po 1 na talíře, obložíme zeleninovým ragú a přikryjeme dalším bramborákem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.