Švýcarské rybí řízky

40 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1039 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
86 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky z okouna osušíme, nasolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou, rozložíme na tác a necháme 10 minut odpočinout. Zatím oloupeme jablka, zbavíme jádřinců a nakrájíme na plátky. Na másle zpěníme cibuli nadrobno, přidáme plátky jablek a šunku na kostičky a na mírném ohni necháme podusit. Uleželé rybí plátky namáčíme do ušlehaného bílku, obalíme ve strouhance a opečeme na rozpáleném oleji dozlatova. Do dušených jablek vmícháme nastrouhaný sýr a na každou porci osmažené ryby navršíme vzniklou směs.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.