Švýcarské smaženky

75 min.
Švýcarsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
476 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
31 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
7 g
Cukr
564 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme, nastrouháme a osolíme. Slaninu nakrájíme na malé kostičky a přidáme k bramborám. Ementál nastrouháme a také přidáme k bramborám. Na pánvi rozpustíme máslo. Přidáme brambory a přimáčkneme je ke dnu pánve.
  • 2
    Až se začnou brambory péct, snížíme teplotu a smaženky mírně opékáme 15 minut, potom je otočíme a opékáme dalších 15 minut.
  • 3
    Podáváme zdobené nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.