Švýcarské soufflé

50 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
354 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
24 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
336 mg
Cukr
481 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vymastíme a vysypeme formu na soufflé.
  • 2
    Rozpustíme máslo a smícháme s moukou. Zvolna přiléváme mléko, mícháme, přidáme žloutky a sýr.
  • 3
    Šleháme a dochutíme.
  • 4
    Ušleháme bílky se solí a vkládáme je do hmoty, nemícháme, jen obracíme vařečkou.
  • 5
    Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.