Švýcarský salámový salát

25 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
326 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
23 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šunkový salám nakrájíme na plátky, sýr nakrájíme na nudličky. Očištěnou papriku nakrájíme na tenké, dlouhé nudličky a omytou okurku nahrubo nastrouháme.
  • 2
    V míse smícháme salám, sýr, očištěnou, na kolečka nakrájenou cibulku, papriku, okurku a nasekanou pažitku.
  • 3
    Smícháme ocet se solí a pepřem a zašleháme olej. Zálivkou salát přelijeme, promícháme a necháme rozležet asi 10 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.