Sýrová mísa s hruškovou rozhudou
15 min.
Ingredience
- 200gramůSýr krémový
- 250gramůTvaroh jemný
- 50mililitrůVíno bílé
- 2kusyCibulka jarní
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1kusHrušky
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
178 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
13 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Sýr a tvaroh rozmačkáme vidličkou, přilijeme víno. Vše promícháme.
- 2Cibulky očistíme a nakrájíme na tenká kolečka. Oloupanou hrušku rozčtvrtíme, zbavíme jádřince a dužinu pokrájíme na kostičky.
- 3Cibulky i hrušku vmícháme do sýrové hmoty, osolíme, opepříme a okořeníme mletou paprikou.
- 4Pokrm upravíme na mísu a podáváme s různými druhy sýrů.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.