Sýrová omeleta s fazolemi a feferonkou
20 min.
Ingredience
- 10gramůMáslo čerstvé
- 2kusyVejce slepičí
- 30gramůSýr Ementál (Primátor)
- 3gramySůl
- 1gramPepř černý mletý
- 60gramůFazole červené sterilované
- 7gramůPažitka
- 15gramůFeferony sterilované
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
29 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Do misky rozklepneme vejce, osolíme, opepříme, ementál nastrouháme na jemno, polovinu přidáme k vejcím a promícháme. Malou feferonku rozkrojíme, vyškrábneme semínka a zbytek posekáme na jemno.
- 2Do pánve nalijeme fazole i s nálevem, přimícháme posekanou pažitku, feferonku, zbytek sýru a dusíme, až se šťáva částečně odpaří a pokrm úplně zhoustne. Na kousku másla usmažíme sýrovou omeletu, upravíme na talíř, na polovinu omelety navrstvíme fazolovou směs, druhou polovinu omelety překlopíme na fazole a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.