Sýrová omeleta s olivami

14 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
34 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do misky rozklepneme vejce, rozkvedláme, osolíme, opepříme, čedar nastrouháme na jemno, polovinu přimícháme k vejcím, v pánvi potřeme dno kouskem másla, nalijeme do pánve vejce se sýrem, chvilku necháme tuhnout a později za stálého pohybování pánví usmažíme omeletu. Nakládané olivy bez pecek nakrájíme na plátky, omeletu přendáme na talíř, poklademe plátky oliv, omeletu přehneme a povrch ještě posypeme zbytkem sýru.
  • 2
    Podáváme jako teplý předkrm nebo snídani.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.