Sýrová polévka z bujónu

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
281 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
20 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
230 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce vložíme kostky bujónu, zalijeme vodou, opepříme. Za občasného promíchání povaříme do rozpuštění bujónových kostek. Do čtyř misek nastrouháme sýr, zalijeme smetanou a opatrně rozklepneme vejce (aby se neroztekla). Posypeme nasekanou petrželovou natí a vše opatrně zalijeme hodně vroucím vývarem z bujónu.
  • 2
    Hotovou polévku ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.