Sýrová rajčata

50 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
533 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
32 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata omyjeme, seřízneme špičky a lžičkou vybereme jádra se šťávou. Poté nadrobno nakrájíme sýr, uvařené brambory a šunku - okořeníme (solí a pepřem, případně kořením na grilovanou zeleninu) a směsí plníme vydlabaná rajčata.
  • 2
    Vyšší plech vymastíme nebo vyložíme pečícím papírem a naskládáme do něj takto připravená rajčata. Ta ještě na povrchu posypeme čerstvou zelenou petrželkou a strouhaným sýrem.
  • 3
    Vše pečeme v předehřáté troubě naplno asi 15 minut. Upečená rajčata přizdobíme cibule, kterou osmahneme na oleji.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.